Loading...

Onvoorwaardelijk Geven

Is wat ik wil beleven, onderzoeken. Het is een gedachte die al lang in mijn hoofd speelt, maar ik recent mocht ervaren, toen iemand anders mij onvoorwaardelijk tijd gaf. Een prachtig gebaar wat ik graag verder uitdraag. Mijn verhaal is gegrond in onvoorwaardelijke liefde, als ik dat verhaal ook vanuit onvoorwaardelijk geven kan brengen zou dat prachtig zijn. Ik weet niet of het kan, maar dat ondervind ik liever door het mee te maken dan door er (nog) langer over na te denken.

Naïef, Radicaal en Liefdevol

Onvoorwaardelijk geven is geen synoniem van gratis, blind en overal voor inzetbaar. Wel is het enigszins radicaal en behoorlijk naïef. Naïviteit die ik graag toelaat omdat het mij toestaat spontaan te zijn. Het betekent niet dat ik op elke vraag direct ‘ja, doe ik’ zal antwoorden. Wat het wel betekent weet ik ook nog niet precies, het is een experiment, wat volledig kan mislukken voor mijn persoonlijke situatie. Maar ik stap er vol vertrouwen in.

Wat Mag ik Geven?

Is de vraag die er nu dan ligt. Dat ga ik graag samen met jullie onderzoeken. Mijn verhaal kan je lezen op deze website Mijn Zijn en Mijn Verlangen. En dat ik dat doe door vertragen, verbinden, de zaken stil kan zetten en versterken door dwars te gaan liggen, je op een andere wijze kan laten kijken door als een lachspiegel te fungeren. Kan luisteren om vervolgens vanuit muziek en verhaal diepgang aan te brengen in het al vertelde verhaal. Zowel vanuit improvisatie als gecomponeerde werken. En dat onvoorwaardelijk.

info@wetune.org

“Kijk eens naar de lelies, kijk hoe ze groeien in het veld. Ze werken niet en weven niet. Ik zeg jullie: ‘Zelfs Salomo ging in al zijn luister niet gekleed als één van hen’”

MATTHEUS 6
2018-08-27T16:43:26+00:00

Leave A Comment