Loading...
Mijn Doen2018-07-29T22:11:06+00:00

En Laten

In mijn doen en laten ben en denk ik tegendraads. Horizontaal in plaats van verticaal. Ik vertraag het proces, breng mensen in het moment en laat ze horizontaal (alternatieven) in plaats van verticaal (oplossingen) denken. Woorden waarin mensen mij beschreven hebben zijn onder andere:

Lachspiegel, Dwarsligger, Toffe Peer, Nieuwsgierig, Friskijker.

Mijn Verbindingen

Ik verbind mij niet aan organisaties maar aan mensen. Vanuit deze insteek zijn onderstaande relaties ontstaan waar ik vol liefde en toewijding mijn bijdrage aan lever.

11 Piano’s. Mijn eerste muziekwerk draait om improvisatie, liefde voor het instrument en aandacht in het hier en nu. Ik ga 11 eerste ontmoetingen met piano’s opnemen. Pure improvisatie, en hier een album van maken. Opnames starten Augustus 2018.

De Egonomie. Samen met Thjum Arts schrijf ik een theaterstuk: ‘De Egonomie: Mijn leven, Mijn regels!’. Vanuit de ogen van onze generatie kijken we naar de wereld van vandaag. Individualistisch, opgegroeid met een maakbare wereld, leef je dromen, en los van alle oude structuren zoals kerk, politiek en meer. Eerste try outs najaar 2018.

Sportivate.  Ik lever hier mijn bijdrage door het kind constant centraal te blijven stellen in de beweging van elke dag. Ook hier komt mijn zijn volledig in terug, elk kind mag er zijn, elk kind kan en wil spelen. Aan ons de taak de veilige basis te bieden waar het kind dit mag (her)ontdekken.